Tietoa suomalaisiin näyttelijöihin pureutuvasta blogistamme

Tämä blogi on omistettu suomalaisille näyttelijöille, koomikoille ja imitaattoreille. Samalla se pureutuu stand up -komediaan ja erilaisiin upeisiin kotimaisiin show-elämyksiin niin televisiossa kuin radiossakin. Jos suomalaisten näyttelijöiden maailma kiinnostaa sinua, olet tullut oikean blogin pariin, ja toivomme sinun nauttivan lukemastasi! Jos nautit, jaathan postauksiamme myös muille alasta kiinnostuneille lukijoille!

Suomalaisnäyttelijöiden huippukaarti

Asiahan ei tietysti minulle kuulu, mutta meidän suomalaisten pitäisi mielestäni olla nykyistä ylpeämpiä suomalaisista näyttelijöistä ja alan kotimaisesta osaamisesta! Kun suomalaiselta kysyy hänen suosikkinäyttelijäänsä, on vastauksena usein George Clooneyn tapainen amerikkalainen näyttelijä ja vain melko harva valitsee suosikikseen suomalaisen näyttelijän, vaikka meiltäkin löytyisi todella lahjakkaita vaihtoehtoja.

Tässä blogissa esitellään suomalaisnäyttelijöiden huippukaarti niin menneisyydestä kuin nykyisyydestäkin. Jos tunnet menneiden aikojen suomalaisia huippunimiä, saattoi tämän kappaleen ensimmäinen lause tuoda mieleen Pätkänä tunnetuksi tulleen Masa Niemen, jonka lentävä lause oli ”Asiahan ei tietysti minulle kuulu, mutta…”. Olemme omistaneet kokonaisen postauksen Masa Niemelle ja Pätkälle. Jos haluat tietää, kuinka Masa Niemi nousi Pätkäksi Pätkän paikalle ja millaista muuta lahjakkuutta tältä monilahjakkaalta mieheltä löytyi, niin tutustu lähemmin Masan elämään ja uraan aiheeseen pureutuvan postauksemme kautta. Vaikka Masa Niemi tunnettiinkin niin elokuvissaan kuin vapaallakin melkoisena hauskuuttajana, liittyi hänen siviilielämäänsä myös synkempiä puolia, kuten alkoholismia. Suomalainen elokuvamaailma menetti suuren ja suositun tähtensä Masa Niemen päädyttyä itsemurhaan.

Inspiraatiota

Toivomme, että blogimme tarjoaa suomalaisesta näyttelijäntyöstä pitävälle lukijalle inspiraation lähteen ja lisätietoa häntä kiinnostavista kotimaisista näyttelijöistä. Tutustutamme lukijan muun muassa ulkomaalaisiin kasinoaiheisiin elokuviin ja kysymme samalla, miksei tästä genrestä tahdo löytyä suomalaisia vaihtoehtoja. Eikö esimerkiksi menestyneen suomalaisen pokeriammattilaisen elämästä saisi aikaan kiinnostavaa elokuvaa, jota voisi tähdittää vaikkapa Antti Luusuanniemi?